EVENEMENTEN

No upcoming events.
 

Archief

Natuurlijk mag ook een kort verslag van de voorbije activiteiten niet ontbreken. En misschien vindt u uzelf wel terug op één van de foto’s

 

30 augustus 2009 20
Na de gezellige barbecue als afsluiter van onze jaarlijkse old-timersrally, werd Igloo, de eerste signaalhond van Hart tegen Hart, officieel overhandigd aan Vanessa, zijn nieuwe baasje. Hij voert voor Vanessa kleine opdrachten uit: hij verwittigt haar als iemand aan de deur belt, als de microgolfoven een signaal geeft, als de wekker afloopt, als haar gsm rinkelt…

 

 

 

 

Zaterdag 25 augustus 200721

De jaarlijkse old-timers rally heeft plaats, en deze keer ook de officiële overhandiging van 2 hulphonden: Garfield aan het kleine meisje Shan en Chipie aan Corinne.

 

 

Zaterdag 2 en zondag 3 juli 2005 22
Rondrit voor old-timers
Op ontdekkingstocht door Henegouwen. Het road book, uitgestippeld door Claude Duhem, liet de deelnemers toe om van ’s ochtends vroeg al tot de aanval over te gaan op een van begin tot einde prachtig parcours. Iedereen kwam opnieuw bijeen in de ‘Gîte Petillon’ te Lamain, ’s middags voor een reusachtige barbecue en ’s avonds voor de prijsuitreiking en een vriendschapsdronk. Dank zij de milde zon is dit evenement, zoals elk jaar, erg prettig geworden.

Zaterdag 23 april 2005

23
Officiële overhandiging van honden te Zellik

Deze zaterdagavond zijn er toch wel enkele traantjes gevloeid tijdens het intens emotionele moment dat de officiële overhandiging van een hulphond altijd is.
Die avond hebben we Diva, Ezra, Chipie en Doonuts overgedragen aan hun nieuwe baasje.
Daarna hebben we de avond verdergezet aan tafel, bij een prima spaghetti, klaargemaakt door Chantals broer en schoonzus

Écrire un nouveau commentaire: (Cliquez ici)

123website.be
Caractères restants : 160
OK Envoi...
Voir tous les commentaires

Commentaires

11.05 | 23:26

Cartouche nous a quitté ce mercredi nous sommes bien tristes ! Il va vraiment nous manquer. Il a eu une belle et longue vie.

...
03.08 | 18:12
EVENEMENTS 2016 a reçu 1
03.08 | 18:06
NOS CHIENS a reçu 2
05.06 | 09:37
ALBUM PHOTOS a reçu 1
Vous aimez cette page
Bonjour !
Créez votre site web tout comme moi! C'est facile et vous pouvez essayer sans payer
ANNONCE